Juarez Efrain

đŸŽ„ Coach Efrain Juarez assistentstandard Ă€r: “Det skulle vara sĂ„ vackert och otroligt om vi kunde vĂ€nda pĂ„ saker och ting”

Nummer 16 har publicerat en video dÀr assisterande trÀnare för Rouches öppnar upp och förklarar sin karriÀr.

Den tidigare mexikanska landskampen (39 landskamper), Efrain Juarez (34), som gick med pĂ„ att följa Ronny Deila i den nya utmaningen Standard de LiĂšge, Ă„tervĂ€nde till förhĂ„llandet som förbinder honom med den norska teknikern. “Fotboll Ă€r hela mitt liv. Sedan jag var barn spelade jag med mina grannar pĂ„ gatorna i Mexico City. Jag drömde redan om att bli en professionell fotbollsspelare och spela för mitt land. Vi vann U17-VM med Mexiko 2017 och Jag började göra saker som jag först inte kunde tro. Som spelare har resan varit underbar och jag har haft fantastiska stunder, sĂ€ger den tidigare Celtic- och Monterrey-spelaren.

“NĂ€r jag var 31 Ă„r gammal var jag vĂ€ldigt trött mentalt. Och nĂ€r det hĂ€nder försöker jag alltid vara Ă€rlig. Först med mig sjĂ€lv och sedan med mĂ€nniskorna runt omkring mig. Förra Ă„ret trĂ€ffade jag Ronny och jag spelade dĂ€r i Vale, Norge. Han var Ă€rlig mot mig och jag sĂ„g att han inte var lĂ€ngre. Jag var hungrig och hade det bra. Han sa: “Jag hoppas kunna trĂ€ffas för fotboll i framtiden.” Det var det sista samtalet. Den 24 december ringde han mig vĂ€ldigt tidigt runt 8:30. Jag var i Mexiko och han sa att han skulle vilja bli hans assistent i New York. Jag sa till honom att jag trodde att jag skulle göra det och efter en halvtimme var jag 100% sĂ€ker, tillade han.© Photonews

“Varje dag Ă€r underbar för mig, det finns nĂ„got att lĂ€ra, göra och visa spelarna. Det viktigaste Ă€r att skapa ett lag och en familj. Jag tror mycket pĂ„ familjen. Jag vet hur man mĂ„ste göra. Varje dag och varje helg kĂ€mpar du för att vinna ett mĂ€sterskap och jag vet hur du mĂ„ste kĂ€mpa mot nedflyttning ocksĂ„. Och i bĂ„da situationerna Ă€r det viktigaste laget. Jag tror att vi mĂ„ste förstĂ„ att jag har “mött mycket” ” av spelare i min karriĂ€r och det finns ingen som inte vill spela. De vill spela inför 20 000 fans hemma och göra dem glada och stolta. De vill inte ringa i telefon. : “Lost du igen”. De Ă€r de första att förĂ€ndra situationen. VĂ„r enda uppgift Ă€r att förstĂ„ hur bra de Ă€r. , förklarade T2 frĂ„n Rouches.

“Du kan inte köpa historien, den finns i böckerna”

“Vi Ă€r Standard de LiĂšge. Vi pratar om en struktur, de bĂ€sta supportrarna i Belgien och en historia. Du kan inte köpa en historia, den stĂ„r i böckerna. NĂ€r du kommer till en, nĂ€r du tar för mĂ„nga trĂ€ffar, ” Man kan inte köpa historien, den stĂ„r i böckerna. ibland tvivlar man redan efter en trĂ€ff. Vi mĂ„ste Ă€ndra oss, det Ă€r okej. Det Ă€r en process och vi mĂ„ste fortsĂ€tta jobba. Jag Ă€r stolt över att vara en del av detta ögonblick och att möta denna stora utmaning. Det skulle vara vĂ€ldigt trevligt och otroligt om vi lyckas vĂ€nda situationen”, avslutade Efrain Juarez.

Leave a Comment

Your email address will not be published.