Hamilton, utan DRS, är nöjd (...)

1 Formel | DRS-berövade Hamilton var nöjd med Mercedes F1-staven

Trots att han drabbades av DRS-problem i Q3 som gjorde att han inte hamnade i ett pole position-varv, var Lewis Hamilton glad över att bli belönad för allt sitt arbete för Mercedes F1-teamet.

George Russell vann idag, en stolpe i Ungern på näsan på Ferrari.

“Jag försökte öppna DRS i Q3 och den gick inte att öppna, så det var lite synd. Jag kände bra att han var säker på bilen, stolpen eller främre raden.”

“Det hade varit fantastiskt att ha varit i frontlinjen i laget, men dessa saker händer. Grattis till George, han gjorde ett fantastiskt jobb och det är ett fantastiskt resultat för laget.”

“Med tanke på allt vi har varit med om är det otroligt, så jag är verkligen glad för allas skull. Det är ett stort steg framåt och vi förväntade oss absolut inte något liknande här.”

Toto Wolff ber Hamilton om ursäkt efter DRS-misslyckande.

“Ursäkta förvirringen med DRS”, Wolff berättade för Hamilton över radion efter kvalet.

“Vi har Verstappen och Perez bakom oss. Du borde kunna passera bara Norris, Ocon och Alonso. Du kan göra det imorgon, det är jag säker på! Förlåt igen!”

På frågan om han fortfarande jagar titeln efter Russells pole, erkände Wolff “Det är så svårt att säga, vi har en enorm poängskillnad bakom Max, precis som alla andra.”

“Men då kan du se hur det är i dag när de är ute ur kampen. Vi kommer aldrig att ge upp. Vi är i tvivel hela tiden. Vi går mellan depression och vitalitet.”

“Det är det som gör sporten så svår och å andra sidan så spännande. Jag skulle inte utesluta någonting om vi kan vinna imorgon. Sommarlovet skulle bli toppen!”.

“Vi var alltid ett varv bakom, nu är vi på pole. Låt oss se vad vi kan göra i loppet imorgon. Om vi ​​kan få upp tempot där tror jag att vi kommer att vara i toppen igen… matcher framåt.”

“Jag tror att om vi kan hålla positionen i första varvet och utanför första varvet, om George har ett bra lopp, om han har bra stopp, varför inte? Vi kan vinna.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.