Mercedes F1 varnar sina konkurrenter: (...)

1 formel | Mercedes F1 varnar rivalerna: Vi har mer prestanda framöver

Mercedes F1 har varnat rivalerna Red Bull och Ferrari att teamet kommer att prestera bättre inom en snar framtid.

Det tyska laget har kämpat sedan säsongsstarten med ankomsten av de nya Formel 1-reglerna. Han har ännu inte vunnit en enda Grand Prix den här säsongen.

W13 är detsamma framåt, som sågs i snabb följd i Frankrike och sedan i Ungern, där Brackley-laget vann en dubbel pallplats varje gång.

Och med ny utveckling på väg bör prestationsnivåerna öka ytterligare.

“Vi har mer att komma” sa Andrew Shovlin, Mercedes F1 track engineering director i sin senaste videodebriefing.

“Vi försöker få mer prestanda för Spa och det kommer att göra det möjligt för oss att minska gapet, vi är inte särskilt långt nu. Men vi kommer att fortsätta att utveckla bilen ett tag.”

“Vi är i alla fall ganska exalterade, de senaste loppen har varit de roligaste på året och vi hoppas kunna ta det extra steget eftersom vi vill vinna lopp inom en snar framtid, så vi jobbar mot det. “

Shovlin beskriver det som en dubbel pallplats i Budapest “särskilt glädjande” resultatet uppnåddes inte på grund av konkurrenstillförlitlighetsproblem.

“Det senaste loppet var särskilt tillfredsställande eftersom vi inte behövde någons otur eller några tillförlitlighetsproblem.

— Tempot i bilen var också bra, och det är alltid trevligt med ett bra lopp innan sommaruppehållet.

“Det mest tillfredsställande var att se var bilen låg när det gäller tempo i kvalet och i loppet.

“Vi har haft mycket att bygga på sedan början av året, vi har jobbat riktigt hårt för att få delarna till varje race och det är fantastiskt att se att vi nu kan tävla mot Ferraris och Red Bulls längst fram. “

Leave a Comment

Your email address will not be published.