Piastri förnekar (...)

1 formel | Piastri förnekar att ha skrivit på med Alpine F1 för 2023!

Åskslag igen för Alpine F1: det franska laget, laget som just bekräftat att den australiensiske föraren Oscar Piastri kommer att ersätta Fernando Alonso nästa år, Piastri själv har precis fått applåderna!

Han skrev på sitt Twitterkonto: “Jag förstår att Alpine F1, utan mitt medgivande, har utfärdat ett pressmeddelande i kväll om att jag kommer att köra för dem nästa år.

“Det är en lögn och jag har inte skrivit på något kontrakt med Alpine för 2023.”

Och han tillägger ännu tydligare: “Jag kör inte för Alpine nästa år.”

Detta betyder därför att Piastri och hans ledning har börjat leta någon annanstans och de har säkert hittat det någon annanstans, troligen i McLaren F1, istället för Daniel Ricciardo.

Det har varit många tvivel om att Alpine F1-pressmeddelandet släpptes i kväll efter att Otmar Szafnauers förklaring inte nämnde australiensarens uttalande.

Det är högst troligt att Enstones advokater hade bekräftat att ett alternativ var tillgängligt från den 1 augusti och framåt, men Piatri verkade fri att hitta en plats på egen hand vid midnatt den 31 juli.

Vi ses kl 20:30 på Twitch Grand Prix för att prata om dessa heta ämnen! Showen kommer att publiceras live överst på sajtens sidor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.