(...)s

1 Formel | Strandpromenaden kommer inte att missa Vettels “långa frågor”.

Lance Stroll har tagit farväl av sin lagkamrat Sebastian Vettel då denne lämnar Formel 1 i slutet av säsongen. Aston Martin-föraren sammanfattade tyskens prestationer och vad han hittade hemma när han arbetade med honom sedan förra året.

“Han har åstadkommit så mycket i den här sporten. Han har varit en fantastisk lagkamrat.” sa Stroll. “Jag har verkligen tyckt om att arbeta med Seb under de senaste 18 månaderna. Vi har fortfarande en halv säsong kvar, men det har varit fantastiskt. Jag har verkligen njutit av det.”

“Och han har åstadkommit så mycket. Det är ett kapitel i hans liv som han avslutar, han har en familj hemma och andra saker att ta hand om i livet. Så jag önskar honom det bästa. Det bästa för framtiden. Det är en fantastisk karriär . Vi önskar honom och det bästa.”

På frågan om vad han kommer att sakna med Vettel, ger Stroll ett något överraskande humoristiskt svar: “Definitivt inga långa diskussioner! Jag tror att han är bra på det, men, på skämt åsido, han spelade verkligen med laget och var väldigt lätt att arbeta med.”

“Han är väldigt begåvad, mycket professionell och hans tekniska förståelse för bilen och jag tycker att allt detta är bra. Han är en fantastisk lagkamrat och någon som jag verkligen har tyckt om att arbeta med. Det har varit väldigt roligt.”

Stroll vill behålla föraren Vettel och mannen: “Hans framgång på banan och det faktum att han är en fantastisk person utanför banan. Du vet, han är en sann gentleman och han har gjort mycket för sporten och hans framgång på banan har varit enorm under åren.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.