Att se Verstappen

1 formel | Verstappen var “äcklad” över att se sina fans bränna Mercedes F1-kepsar

Max Verstappen är detta “upprörd” att titta på videor av hans följare som bränner varuhandeln från rivalen Mercedes, som dök upp under den ungerska Grand Prix-helgen.

Den första, som publicerades på Twitter i fredags, visade Verstappen iförd en eldsvart keps bland en grupp fans klädda i olika kostymer. Det kommer efter att det ännu bättre dokumenterade fallet med en svart Mercedes hatt vid Österrikes Grand Prix hamnade i brand.

Verstappen och Mercedes-föraren Lewis Hamilton hade en hård kamp om titeln i F1 förra året, och det slutade på ett särskilt kontroversiellt sätt.

Efter att ha vunnit Ungerns Grand Prix i dag fick Verstappen veta om filmen när han fick frågan om det.

“Ja, det är naturligtvis inte acceptabelt” säger Red Bull-föraren.

“Dessa fans… inte de här människorna, det håller jag inte med om för det är bara äckligt.”

“Sammantaget tror jag att de flesta fansen jublade mycket, tror jag, under hela loppet, och till och med på pallen, för varje förare. Jag tycker att det är så det ska vara.”

“Och ja, den här videon med produkter som brinner, jag är trött på den.”

Hamilton och Verstappen har inte haft många möjligheter att slåss på ett meningsfullt sätt på banan den här säsongen, med Mercedes W13 fortfarande långt från Red Bull RB18. Men med ytterligare en dubbel pallplats i Ungern är Verstappen inte säker på att Ferrari har mer att frukta än Mercedes.

“Det är bra att vara konkurrenskraftig eftersom de kan stjäla fler poäng från Ferrari! Så jag är väldigt glad. Mercedes gör det riktigt bra nu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.