Skärmdump 2022 08 01 154924

Aliff Syukris senaste annons för hijabföretag visar olämpligt beteende

Vid det här laget är Dato Aliff Syukri välkänd för sina kontroversiella “metoder”, om inte för sina prestationer inom entreprenörskapsvärlden.

Tidigare i år hamnade han under eld efter att ha kommit på en olämplig Raya-låt som släpptes under ramadan. Han har sedan dess uttryckt sina djupaste ursäkter för det, och om du tror att han har “gått vidare” från sin kontroversiella hållning, kanske du vill tänka om.

Alldeles i går kväll (30 juli) lade Aliff upp en annons för sin hijabverksamhet via sitt Instagramkonto. Som du kanske har gissat var det inte själva verksamheten som fångade malaysernas uppmärksamhet, men en irrelevant scen som utspelade sig före själva annonsen.

Videon började med Aliff och hans fru i sängen, där den förra det såg ut som att han trivdes under filten.

Detta fick hans fru, som låg och sov, att ta bort filten, bara för att få reda på att det var Aliff lekte faktiskt med sin ukulele.

Skärmdump 2022 08 01 154846

Hans fru somnade om när Aliff fortsatte att spela ukulele innan videon plötsligt (och irrelevant) skar in i en reklam för hans hijabverksamhet.

Skärmdump 2022 08 01 155136

I rubriken på sitt inlägg påminde Aliff faktiskt folk om att titta på videon till slutet och INTE missförstå videons sammanhang.

Du kan se hela inspelningen här.

Det är inte roligt, Aliff. det är dumt’

Hans provokativa synpunkt, som man skulle kunna gissa, fångade uppmärksamheten hos andra malaysier som för det mesta INTE var glada över att se ett sådant sätt att användas i en reklam för några av de traditionella kläderna för muslimska kvinnor.

För de flesta av dem visar det inget inslag av humor, bara dumhet.

Skärmdump 2022 08 01 154217

“Du blir dummare.”

Skärmdump 2022 08 01 154248

“Aliff Syukri är rik men dum.”

“Kan vi rapportera detta till Malaysian Cooperative Commission of Malaysia (SKM?)”

“Detta är Malaysia, inte USA i A. Det finns riktlinjer och restriktioner för innehållsproduktion.”

Affärer kan gå på högvarv för den kontroversiella entreprenören, men tycker du att han har gått lite för långt ännu en gång? Tror du att han kunde ha kommit på en bättre marknadsföringsstrategi?

Läs också: Aliff Syukri säger att han är nummer 1 sångare i M’sia men M’sias tycker annorlunda

Collage 12

Följ oss på Facebook, Youtube, Twitteroch Instagram för de senaste berättelserna och uppdateringarna dagligen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.