Chockerande bilder av skådespelerskan Samyukta Hegdas freakolycka har blivit viralt – Tamil News

Vi har redan rapporterat att “Comali” och “Manmandha Leelai”-skådespelerskan Samyuktha Hegde skadade sig själv när hon utförde en stuntsekvens i sin kommande film “Kreem”. Hon fördes till sjukhus och sades må bra, men postade en video och ett meddelande som tydde på att hennes skada var allvarlig.

Samyukthas video visar hur hon graciöst lyfter båda benen för att sparka ligisterna och när hon vänder sig till marken skriker hon av smärta och håller i knäna. Den 24-åriga atletiska skådespelerskan skrev: “Rev min främre kloss och det var så det hände!
Vi spelade in en slagsmålssekvens, jag repeterade scenen perfekt ca 6 gånger innan jag fotograferade och sedan efter fotograferingen halkade jag på en prick och mitt knä gled lite över pricken, jag skrek av olidlig smärta och mitt sinne blev tomt. Några sekunder senare kunde jag inte ens lista ut var smärtan kom ifrån. Jag är en sådan som inte gråter över små skador, jag bara dammar av mig och går tillbaka till det jag höll på med, men den här gången kunde jag inte. Jag var på inspelningsplatsen så mitt team hjälpte mig att komma till sjukhuset och läkaren tittade på mig och sa att det inte borde vara något stort eftersom jag skulle ha mycket smärta och tårar om det var det.”

Samyuktha som fick strålande recensioner för sin roll i nyanser av grått i Venkat Prabhus ‘Manmadha Leelai’ tillade: “Vi gjorde en röntgen och alla mina ben såg bra ut, sedan gjorde vi en MRT (min första MRT) och där kunde vi låta oss ser att mitt ledband var helt sönderrivet.Jag konsulterade 5 olika kirurger 2 sjukgymnaster och alla föreslog att jag skulle göra en operation eftersom skadan inte går att reparera av sig själv.När den sista kirurgen sa till mig att det var så grät jag, oförmögen att acceptera det faktum att jag inte kommer att kunna göra annat än rehab och återhämtning i minst 3-4 månader (bästa fall) efter operationen. Jag ska göra mitt bästa på denna återhämtningsresa, bli starkare och återhämta mig som snart som möjligt.”

Den Bengaluru-baserade skådespelerskan berömde sitt “Kreem”-team “Mitt filmteam, särskilt min regissör @abhishek.basanth och producent har varit superstödjande i allt och ger mig näring med all styrka och positivitet jag behöver för att komma ut ur detta starkare. @ abhishek.basanth säger att jag är en krigare och att jag kommer att komma ur det här för att bli något mer dödligt än vad jag är idag. Min filmfotograf @sunojvelayudhan påminner mig hela tiden om att jag är hans HJÄLTE och att det inte finns någon som kan göra det jag har i den här filmen och det här är tiden jag behöver fokusera på att bli bättre och det är allt.
Och sist men absolut inte minst, min familj, vänner och NI ALLA skickar mig såååååå mycket kärlek. Alla dina ord motiverar mig verkligen att återhämta mig och komma tillbaka snartshhhhhh!!! Hej mina dansande ben, oroa dig inte, vi kommer tillbaka starkare, okej?”


Leave a Comment

Your email address will not be published.