Den här amerikanen slår rekordet för de längsta spikarna i världen och... de mäter 13 meter!  (Bilder)

Den här amerikanen slår rekordet för de längsta spikarna i världen och… de mäter 13 meter! (Bilder)

dra @Guinness World Records på Youtube

Roligt för vissa eller äckligt för andra, detta världsrekord är utan tvekan imponerande!

Diana Armstrong dök nyligen upp i Guinness World Records tack vare sina naglar: de mäter 13 meter (mer än 42 tum) och är för närvarande de längsta i världen.

Oklippt sedan 1997

Diana har odlat sina naglar i 25 år. Efter en olycka i hennes familj 1997 bestämde sig denna mamma för att inte klippa håret. Det var Dianas mamma som faktiskt tog hand om hennes naglar (hon hade alltid långa) och som precis hade dött…“Hon var den enda som gjorde mina naglar. Hon putsade och filade dem,“, berättade han för Guinness World Records.

Det är för att bekämpa sorg och depression som den här amerikanen har lovat sig själv att han inte kommer att klippa naglarna igen, till stor besvikelse för sin dotter, som skämdes över detta beslut innan han tog det med sin mamma.

Diana Armstrong kämpar uppenbarligen för att underhålla sina naglar, vilket är anledningen till att hon gör dem vart femte år och nyligen bestämde sig för att måla dem. Att applicera lack på hennes långa naglar kräver 15 till 20 flaskor.

Hans fötter som hans händer

“Diana säger att vad hon kan göra med sina händer är begränsat och hon använder ofta sina fötter för att plocka upp kläder från golvet eller öppna kylen”vi kan läsa det på registersidan. “Diana har också slutat köra bil och tenderar att undvika zip-linjer.”

Inkluderar YouTube Guinness världsrekord:
Leave a Comment

Your email address will not be published.