Det tidigare järnvägshemmet ligger i hjärtat av en nationalpark.

Ett engelskt hus otillgängligt med bil såldes för 360 000 euro ovanlig

Ett unikt hus har precis lagts ut till försäljning i Yorkshire, Storbritannien. En före detta järnvägsarbetares hem, otillgänglig med bil och i behov av större arbeten, säljs för mindre än 360 000 euro (300 000 pund).

Fastighetsbyrån Fisher Hopper har lagt ut ett litet hus till salu i hjärtat av Yorkshire Dales National Park, Storbritannien. Beläget intill en järnvägslinje fanns det en gång en järnvägsstation, men den har sedan dess varit övergiven.

En annan funktion är att detta lilla tvåvåningshus med tre sovrum endast är tillgängligt med 4×4 eller ATV. Det är också på en välbesökt vandringsled, och närmaste parkeringsplats ligger en tjugo minuters promenad bort.

(Fortsätt artikeln nedan)

Det tidigare järnvägshemmet ligger i hjärtat av en nationalpark. © Rightmove

Huset som kallas “3 Bleamoor Cottages” är i behov av större renovering och är inte anslutet till nätet. Enligt fastighetsmäklare representerar det fortfarande en “intressant investering”, speciellt för den som vill göra om huset till restaurang, gäststuga eller pensionat.

Om det stämmer att huset ligger i en idyllisk miljö och förvandlingsmöjligheterna kan få renoveringsentusiaster att drömma kan detsamma inte sägas om priset. 3 Bleemoor stugor säljs för knappt 300 000 £ eller 360 000 €. Till denna summa ska läggas ett jobb på några tusen euro.

Huset är inte anslutet till telefonnätet.
Huset är inte anslutet till telefonnätet. © Rightmove

Stora innovationer väntas.
Stora innovationer väntas. © Rightmove

LÄS ÄVEN

Brittiskt par köper fransk stad för €14 000: “Vi hade inte råd med ett hus i England”

Detta otroliga hus i London är nästan osynligt

Leave a Comment

Your email address will not be published.