Girls’ Generation’s Sooyoung blir “Female Kim Jong Kook” för nytt drama “If You Wish Upon Me”

Glimtar av Girls’ Generation’s Sooyoung i “If You Wish Upon Me” räcker för att väcka ditt intresse… och kanske få dig upp ur soffan!

KBS 2TV:s kommande onsdag-torsdag drama “If You Wish Upon Me” är inspirerat av en verklig organisation i Nederländerna som uppfyller önskemålen från terminala cancerpatienter. Den hjärtevärmande historien kommer att utvecklas när en ung man som pressats till gränsen av ett svårt liv finner tröst i att hjälpa andras önskningar att gå i uppfyllelse.

Sooyoung kommer att spela i dramat som Seo Yeon Joo, en hospicesjuksköterska vars värsta mardröm är att förlora muskelmassa. Besatt av träning blir hon naturligtvis en ikon för allt som rör hälsa, energi och vitalitet.

I en kommentar till dramat sa Sooyoung: “När du tänker på döden är de första känslorna som kommer att tänka på sorg och förtvivlan. ‘If You Wish Upon Me’ behandlar ämnet döden, men har ett budskap om värme och hopp. Jag tror att det är det som är attraktivt med det. När jag läste manuset tänkte jag för mig själv: ‘Mot slutet av mitt liv, eller livet för dem jag älskar, hoppas jag att det kommer att finnas många människor som kommer att vara lika varma som människorna i detta drama.’ Det var det som fick mig att gå med i dramat.”

Angående hennes karaktär sa Sooyoung: “Yeon Joo är lättsam, uppriktig och alltid full av energi. Det är därför hon är som en ljuskälla på sjukhuset. Det jag insåg med att vara sjuksköterska när jag förberedde mig för den här rollen är att det verkligen tar så mycket energi ur dig. Jag hittade Yeon Joo, som tar hand om patienter och deras vårdgivare utan att ens ha en chans att sitta ner över natten, så fantastiskt och beundransvärt.”

Hon fortsatte med att beskriva Seo Yeon Joo som “under kvinna”, “kvinnliga Kim Jong Kook” och “konstig kvinna”. Hon förklarade: ”Hon är en underkvinna eftersom hospicet inte verkar fungera av sig självt utan henne. När ett problem uppstår, dyker Yeon Joo alltid ut någonstans ifrån. Den “kvinna Kim Jong Kook” kommer från hennes besatthet av träning och genuin sorg när det gäller att förlora muskelmassa. Och “konstig kvinna” är vad Gyeo Re är [Ji Chang Wook] han har ringt henne sedan de träffades första gången. Men det är definitivt något lite excentrisk med Yeon Joo. Jag tror att det är en del av hennes charm, så jag valde det [as one of her keywords].”

Sooyoung berättade också hur hon förberedde sig för sin roll och sa: “Jag tror att jag fokuserade mest på att få muskler. På grund av detta drama var jag tvungen att bli vän med träning, och jag tror att min uthållighet har ökat, vilket jag är tacksam för. När det gäller Yeon Joos karaktärsdrag ville jag inte att hon skulle vara någon som är oändligt ljus och energisk. Ibland kan människor som är friska och livfulla vara överlägsna att vara i närheten. Istället ville jag framställa henne som någon som kunde vara en mysig vän. Jag ägnade särskild uppmärksamhet åt den aspekten av rollen.”

När det gäller själva dramat, kommenterade Sooyoung, “‘If You Wish Upon Me’ är som en present. Se fram emot “If You Wish Upon Me”, som har romantik, romantik, romantisk komedi, thriller och mystik på en gång. Jag hade väldigt roligt när jag filmade den, och det blev kul. Jag hoppas att det kommer att bli en källa till hopp och vila för många som har gått igenom svåra tider.”

“If You Wish Upon Me” har premiär den 10 augusti klockan 21:50 KST. Kolla in teasern för dramat här!

Titta under tiden på Sooyoung i “So I Married My Anti-Fan” nedan:

Kolla nu

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.