Här är den bästa produkten för att säga adjö till solfläckar efter semestern!

Moran Yugon

Är du trött på att se solfläckar i ansiktet på sommaren? Så här kan du effektivt och permanent bli av med hyperpigmentering orsakad av solen.

På sommaren älskar vi alla att bära solbränd hud. Men under flera år har kapplöpningen för den bästa solbrännan avtagit, vilket ger vika för en verklig medvetenhet om solens skadliga effekter. Även om den bär på en dos D-vitamin kan solen orsaka allvarliga hudproblem, påskynda åldrandet av överhuden eller till och med vara orsaken till hudcancer.

För att undvika detta försummar vi inte solskyddsprodukter. Applicering minst varannan timme rekommenderas. Det är också bättre att undvika exponering mellan 12:00 och 16:00.

Genom att följa detta protokoll, som är långt ifrån bindande, kommer du att kunna baka helt säkert. Men även väl skyddade måste vissa människor möta ett besvär: att se deras ansikte dyka upp pigmentfläckar orsakad av solen. När du kommer tillbaka från semestern är det en kalldusch och så börjar en hård kamp för att få dem att försvinna. Och för det tänker vi hjälpa dig.

Varför uppstår pigmentfläckar?

Kallas lentigo av läkarkåren, bruna fläckar orsakas vanligtvis av för mycket solexponering. Denna form av hyperpigmentering är resultatet av melaninavlagring i epidermis eller dermis. Dessa solfläckar uppträder mycket ofta i ansiktet, nacken, men även på axlarna, dekolletage, underarmar och baksidan av händerna.

Den bästa produkten för att ta bort solfläckar

First Aid Beauty Serum är en av få produkter som effektivt bekämpar solfläckar. Hans hemlighet? Niacinamid. Detta vitamin har många fördelar som att minska hyperpigmentering, ljusare och skydda huden och behandla akne bara för att nämna några.

  • Klicka på bilden för att upptäcka produkten
miniatyr-
Facial Radiance niacinamid dark spot serum – 42€ Skönhet för första hjälpen

Så fort sommaren kommer och solen skiner reagerar huden nästan omedelbart och fräknarliknande fläckar uppstår på näsryggen, pannan, kinderna… Tack vare regelbunden användning av Radiance Niacinamide Dark Spot Facial, solinducerad hyperpigmentering reduceras avsevärt. Men sommaren är inte den enda gången den är nyttig.

Under de kallare månaderna kan huden bli matt. Tack vare denna produkt är den fräschare och mer strålande.

Komplimanger strömmar in till e-butiker som erbjuder denna märkesprodukt First Aid Beauty:

Ett väldigt fint serum som tar bort fläckar från första användningen, jag har aldrig sett ett så effektivt serum, jag är förvånad över dess goda kvalitet. Jag har fläckar i ansiktet och har försökt bli av med dem länge och jag hittade äntligen den magiska kulan.

Vad är Niacinamide Dark Spot Radiance Facial Serum gjord av?

  • Niacinamid: en form av vitamin B3 som förbättrar hudens utseende, struktur och elasticitet.
  • Lakritsrot: ett växtextrakt med antioxidantegenskaper som lugnar och lyser upp huden.
  • Golden Kiwi: En superingrediens som innehåller 3 gånger mer C-vitamin än en apelsin och hjälper till att skydda huden från fria radikaler.

Hur applicerar man Radiance Niacinamide Dark Spot Facial Serum?

Radiance Niacinamide Dark Spot Facial Serum bör appliceras två gånger dagligen, morgon och kväll, på rengjord hud. Tre eller fyra droppar räcker för att täcka alla områden du vill korrigera. Byt sedan till en fuktkräm och hoppa inte över solskyddet under dagen.

Tack vare dess enastående mjukhet och silkeslena touch kommer att lägga denna produkt på din hud att bli det mest behagliga steget i din hudvårdsrutin. Om andra serum av denna genre tenderar att lämna en klibbig effekt i ansiktet, är detta inte fallet med First Aid Beauty-serumet. Huden absorberar det snabbt och effektivt och det finns inga irriterande rester på ytan av epidermis. Istället ger det en omedelbar känsla av renhet och fräschör!

Med sina ljusare krafter, förmåga att effektivt bekämpa hyperpigmentering och sin lugnande formel är detta serum ett utmärkt alternativ för alla som vill visa upp felfri, slät och strålande hud.

Vi tjänar en provision för produkter som visas i Oh! My Mag när du gör ett köp från vår sida.

Leave a Comment

Your email address will not be published.