Kang Tae Oh kan inte dölja sitt leende när han ser Park Eun Bin i “Lawyer Woo Extraordinaire”

ENA:s “Extraordinary Attorney Woo” delade en spännande förhandstitt på det kommande avsnittet!

Dramat handlar om Woo Young Woo (Park Eun Bin), en ung advokat med Aspergers syndrom som går med i en stor advokatbyrå. På grund av hennes höga IQ på 164, imponerande minne och kreativa tankeprocess tar den briljanta Woo Young Woo examen i toppen av sin klass vid det prestigefyllda Seoul National University för både college och juristutbildning – men kämpar fortfarande när det kommer till sociala interaktioner.

Spoilers

I förra avsnittet av “Advokat Woo Extraordinaire” insåg Woo Young Woo att för personer med funktionshinder kanske det inte räcker att bara tycka om någon. Lee Joon Ho (Kang Tae Oh) lovade dock att övervinna verklighetens barriärer och erkände modigt sina känslor för henne. Det slutade med att de två delade en söt kyss, vilket väckte nyfikenhet på vart deras förhållande kommer att gå härnäst.

De nyligen släppta bilderna på “valparet” får tittarnas hjärtan att fladdra. På ett foto väntar Woo Young Woo på Lee Joon Ho i lobbyn på advokatbyrån Hanbada. Lee Joon Ho, som oväntat stötte på henne på väg till jobbet, kan inte dölja sin glädje när han ser henne.

Fler bilder visar Woo Young Woo går in i “pro-läge” när han går in på ett kasino med mörka ljus. Hon är helt försiktig med sin omgivning, och det finns en titt på hennes nya klient, som verkligen ber någon om en tjänst, vilket får tittarna att undra vilken typ av fall hon har att ta itu med.

Nästa avsnitt kommer att fokusera på en rättegång som involverar vinst av lottopengar som köptes med spelmedel. Till skillnad från klienten som på något sätt vill uppnå resultat till hans fördel, kommer Woo Young, en principfast advokat, att göra en oväntad vändning.

Produktionsteamet retade, “Woo Young Woo stod inför en okänd och svår kärlek, och Lee Joon Ho mötte en verklighet som inte alls är lätt. Men de kommer att inse hur djupt förälskade de är och öka spänningsnivån.”

Nästa avsnitt av “Extraordinary Lawyer Woo” sänds varje onsdag och torsdag kl. 21:00 KST.

Under tiden kan du se Kang Tae Oh i “The Tale of Nokdu”:

Kolla nu

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.