Kang Tae Oh pratar om kyssscenen med Park Eun Bin i “Extraordinary Attorney Woo”, första gången han läste manuset och mer

Den 29 juli dök “Extraordinary Attorney Woo”-stjärnan Kang Tae Oh upp på MBC FM4U:s “Kim Shin Young’s Hope Song at Noon”.

Dramat handlar om Woo Young Woo (Park Eun Bin), en ung advokat med Aspergers syndrom som går med i en stor advokatbyrå. På grund av hennes höga IQ på 164, imponerande minne och kreativa tankeprocess tar den briljanta Woo Young Woo examen i toppen av sin klass vid det prestigefyllda Seoul National University för både college och juristutbildning – men kämpar fortfarande när det kommer till sociala interaktioner.

Först uttryckte Kang Tae Oh sin entusiasm över att delta i radioprogrammet. Han kommenterade: “Jag är så nervös eftersom det är live, men jag ska ta det som ett bra minne och ha det bra.”

Enligt Nielsen Korea fick avsnitt 10 av “Extraordinary Lawyer Woo” ett genomsnittligt rikstäckande betyg på 15,2 procent. Radio-dj:n Kim Shin Young kommenterade: “Om tittarsiffran överstiger 20 procent, vad sägs om att du dyker upp i programmet igen?” Då accepterade Kang Tae Oh glatt erbjudandet och sa: “Jag skulle verkligen uppskatta det.”

Angående kyssscenen från avsnitt 10 som blev viral, förklarade Kang Tae Oh, “Det var sent, och som du såg var vi tvungna att filma i korridoren i en lägenhet, så vi var tvungna att vara tysta. Jag var väldigt nervös eftersom det var en kyssscen. Jag hade ett trevligt samtal med Eun Bin middag än vanligt.”

På raden “Jag tror att det är bättre att du öppnar munnen lite mer”, erkände skådespelaren, “jag var osäker på vad jag skulle göra. Jag trodde att meningen skulle ändras beroende på hur jag sa den. Så jag försökte kolla stämningen på lokalen. Eun Bin middag han hade en romantisk atmosfär när han skådespelade, så det hände helt naturligt.”

Kang Tae Oh mindes ögonblicket då han först läste manuset till “Extraordinary Lawyer Woo”. Han noterade: “Ärligt talat kan jag inte läsa snabbt, men jag bara absorberade det [this script]. Detsamma gäller utsökt mat. Du kan äta det vanligt. Jag kände att det var ett varmt drama där rynkorna smälte i munnen. Jag tänkte att det skulle vara toppen att vara med [the drama] oavsett roll, så jag sa att jag definitivt skulle göra det.”

Angående scenen där hans karaktär drar av Woo Young Woos ögonfransar, sa han: “Lee Joon Ho (hans karaktärs namn) blev lite flirtig. [People] sa att Lee Joon Ho är som en räv, men jag förnekade det. Men när jag såg den scenen tyckte jag att det var för mycket.”

“Extraordinary Lawyer Woo” sänds varje onsdag och torsdag kl. 21.00 KST.

Titta under tiden på Kang Tae Oh i “Doom at Your Service”:

Kolla nu

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.