Kim Go Eun, Nam Ji Hyun och Park Ji Hu är systrar som håller ihop i affischen för det kommande tvN-dramat

Det kommande tvN-dramat “Little Women” (bokstavlig titel) har avslöjat en teaserposter!

“Lilla kvinnor” handlar om tre nära systrar som växte upp i fattigdom. Dramat följer den spännande historien om systrarna när de blir inblandade i en stor incident och möter den rikaste familjen i landet.

Kim Go Eun spelar Oh In Joos äldsta syster, som vill skydda sin familj med pengar. När hon växte upp i extrem fattigdom var hennes enda dröm att leva lika bra som andra normala människor, men en stor incident skakar hennes liv fullständigt.

Nam Ji Hyun tar på sig rollen som Oh In Kyungs andra syster, en reporter som inte vill böja sig för pengar och alltid strävar efter att göra det som är rätt. När ett mystiskt fall från hennes tidiga dagar som reporter kommer tillbaka för att förfölja henne, börjar hon gräva efter sanningen.

Park Ji Hu förvandlas till Oh In Hye, den yngsta överväldigad av kärleken till sina äldre systrar som arbetar hårt för henne. Även om hon aldrig har använt anständigt konstmaterial på grund av familjens ekonomiska situation, går hon in på en konstgymnasium med sin naturliga talang.

Den nya affischen visar tre systrar och deras gigantiska skuggor. De går framåt med bestämda steg och hyser nyfikenhet på sin resa. Först och främst leder Oh In Joo vägen medan han bär på en ganska stor ryggsäck. Bakom henne står Oh In Hye, iklädd skoluniform och kramar en duk. Allra i slutet av raden står Oh In Kyung, som går upprätt som om hon skyddar sina systrar. Den mest intressanta delen av affischen är deras skuggor, som är relativt stora jämfört med deras figurer. De antyder att det finns dolda historier som väntar på att berättas, vilket får dramaälskare att undra över deras öde och destination.

Producenterna av dramat retade: “Berättelsen om tre systrar, som svepas med av en stor händelse, när de söker efter riktningen för sina liv, kommer att presenteras på ett kraftfullt och intressant sätt.” De kommer att möta oväntade saker, så snälla titta på deras framtid för att se vilken väg de kommer att ta. Kim Go Eun, Nam Ji Hyun och Park Ji Hu, som har förvandlats till tre systrar, kommer att visa perfekt synergi.”

“Små kvinnor” har premiär i september.

Under tiden kan du titta på Kim Go Euns nyligen avslutade serie “Yumi’s Cells 2” med undertexter nedan:

Kolla nu

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.