LE SSERAFIMs Kim Chaewon pratar om att bli en självsäker ledare, ändra din stil och mer

LE SSERAFIMs Kim Chaewon deltog i en fotobok och intervju för GQ Korea!

På fotograferingen visade Kim Chaewon upp sin charm genom ett nytt koncept som skiljer sig från hennes vanliga utseende. Hon noterade, “Jag har alltid velat prova den här stilen och jag tror att det var därför jag gillade dagens fotografering mer än vanligt.” Hon förklarade: “Vid något tillfälle insåg jag att jag gjorde liknande koncept om och om igen. Så när jag debuterade som LE SSERAFIM ville jag testa en ny stil, vilket jag gjorde. Jag tror att det var av samma anledning. Jag hade en fantastisk möjlighet att prova olika stilar och jag är ganska nöjd med dagens resultat. (Skrattar)”

På frågan om hur hon kände sig när hon fick reda på att hon skulle bli ledare för LE SSERAFIM, sa Kim Chaewon: “Tja, jag tänkte aldrig på att vara ledare för gruppen. Så jag blev förvånad när jag hörde nyheten för första gången, särskilt eftersom jag är den yngsta i min familj inklusive alla mina släktingar. När jag ser mig omkring har jag fler bekanta som är äldre än jag.”

På frågan om hur det var när hon blev ledare svarade Kim Chaewon: “Det var konstigt i början eftersom det var många situationer där jag var tvungen att ta initiativet.” Hon tillade: “Men det finns ett talesätt som säger “Människor är adaptiva djur”, så jag vände mig vid det med tiden. Det var då jag insåg, ‘Ah, jag kan verkligen göra det här’.”

På frågan om vilken typ av ledare hon vill vara, svarade Kim Chaewon: “Jag vill att de andra medlemmarna ska känna sig bekväma runt mig som vänner och att de ska kunna prata med mig om vad som helst. Jag skulle bli så glad om ingen i vårt team hade några bekymmer eller bekymmer. Tja, kort sagt, jag vill vara en ledare som medlemmarna kan lita på.”

När det gäller vilka av medlemmarna hon brukar luta sig mot när hon har sina bekymmer, sa Kim Chaewon: “Jag tror att jag lutar mig mycket mot Sakura och jag får energi från henne. Speciellt när jag inte är säker på något frågar jag Sakura en gång till. Jag vill också vara beroende av de andra medlemmarna, men jag oroar mig för att jag kan avskräcka moralen i laget genom att dela mina bekymmer med de andra medlemmarna som är yngre än jag.”

Kim Chaewons korta frisyr var slående när det gällde att ändra hennes stil. Angående hennes hårbyte kommenterade hon, “Jag minns att det fanns en kommentar som sa:” Det här är inte den Kim Chaewon jag känner. Egentligen ville jag höra en sådan kommentar innan jag debuterade. Än en gång är jag så stolt över mig själv för att ha provat denna korta frisyr.”

Kim Chaewon berättade också att hennes modeförebild är Komatsu Nana, en skådespelerska och modell. “Jag letar mycket efter bilder på Komatsu Nana och jag gillar henne till den grad att jag till och med observerar hennes avslappnade mode. Jag är ett fan av henne.”

På frågan om vilket ord hon skulle använda för att beskriva tiden före sin debut som LE SSERAFIM, sa Kim Chaewon: ”Det är svårt. Nåväl, åh! (Titta på laptop) Utrymme!” Hon förklarade, “Du vet att när du börjar skriva en uppsats, lägger du först ett mellanslag i början. Jag tycker att utrymmet innehåller mycket tänkande och funderingar kring vilka ämnen man ska skriva, vilket ord man ska börja med osv. Jag tror att tiden fram till min debut som LE SSERAFIM var precis så, som att trycka på mellanslagstangenten för att göra sig redo och börja.”

Kolla in fler bilder från hennes bild nedan!

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.