Leslie Grace delar med sig av en titt bakom kulisserna på den inställda filmen

Leslie Grace var tänkt att göra sin debut som Barbara Gordon aka Batgirl i HBO Max-filmen Batgirl regisserad av en taggteam-direktörsduo Adil El Arbi och Bella Fallah och skrev Christina Hodson. Trots att denna film var första gången Barbara Gordon fick sin centrala scen i live action-världen, gjorde filmen comeback Michael Keaton som Bruce Wayne/Batman avbröts filmen som en del av en ny Warner Bros.-strategi. Discovery för att publicera innehåll. Vilket betyder att de trodde att det inte skulle tjäna dem några pengar på biopremiär, och HBO Max tänkte helt enkelt inte sänka det.

Nyheten var uppenbarligen tråkig för fansen som var glada över att se Grace och Keaton gå ihop. Det är särskilt tråkigt med tanke på hur Bra Hodsons manus var för Rovfåglar. Men det var också en svår tid för skådespelarna och de kreativa personerna bakom filmen. Nu, Babs själv, tog Grace till Instagram och gav fansen några blickar bakom kulisserna från filmen.

KOLLIDERARE VIDEO FÖR DAGEN

Bilderna inkluderar flera vyer av Grace som Barbara Gordon med sin röda peruk, vad som verkar vara svart ögonmakeup vilket betyder att hennes Batgirl skulle vara ytterligare ett inträde i min favoritaspekt av Batman-läran: Makeup för att skapa maskarbete. Fansen bjöds också på bilder av Grace som sjunger medan de tog på sig kostymen och till synes hade så roligt på inspelningsplatsen.

RELATERAT: “Batgirl” presenterar enligt uppgift Michelle Pfeiffers Catwoman Easter Egg

Förutom att Grace sjunger medan hon tar på sig sin kostym, har fansen också en show på första raden med skådespelarna som sjunger med Nelly Furtados “promiskuös tjej”, och ett helhjärtat försök att twerka. En annan video visar en fokuserad Grace som arbetar på videon bakom kameran.

Bilderna som ingår i inlägget ger också en bättre titt på den blivande hjälten såväl som Grace som vilar på inspelningsplatsen, och intressant nog, vad som verkar vara en scen från den ödesdigra filmen.

Inblicken bakom kulisserna åtföljdes av bildtexten nedan:

“Querida familia! Efter de senaste nyheterna om vår film “Batgirl”, är jag stolt över den kärlek, hårda arbete och avsikter som alla våra otroliga skådespelare och besättning lagt ner i den här filmen under 7 månader i Skottland. Jag känner mig välsignad över att ha arbetat bland de absoluta storheterna och skapade livslånga band! Till alla Batgirl-fans – TACK för kärleken och tron, som låter mig ta upp manteln och bli, som Babs uttryckte det bäst, “min egen jäkla hjälte!” #Batgirl för livet! 🦇 “

Batgirl det kommer att bli ett spännande nytt äventyr i DCEU:s värld; efter att den avbröts gavs många skäl till varför Warner Bros. Discovery lade filmen på hyllan. Men optimistiska fans hoppas fortfarande på att se Graces karaktär på något sätt.

Kolla in en titt bakom kulisserna nedan:

Leave a Comment

Your email address will not be published.