Theo Marchal

Mick Schumacher redo att köra för Ferrari

Zapping Autonews race Slutet på Romain Grosjeans karriär i F1: höjdpunkterna

Efter 34 Grands Prix och två säsonger med Haas drömmer Mick Schumacher om att följa i sin fars fotspår på Ferrari. Eftersom hans kontrakt löper ut i slutet av säsongen har tysken fortfarande inget kontrakt fram till 2023. Vid Formula Passions mikrofon dolde inte Mick Schumacher sin önskan att en dag bli vald till ny förare i Maranello.

jag är redo Våra bilar är inte lika, men de är lika. Jag växte upp med Ferrari nästan sedan 2019 och jag känner att jag förstår hela processen. Jag skulle gärna visa dig vad jag kan göra.

Det fortsätter enligt följande:

I F1 är du alltid under press. Just nu är jag glad. Det handlar alltid om att försöka förbättra prestandan. Målet är alltid att försöka förbättra och förbättra, att nå högre och högre positioner.

Under tiden förblir tysken Haas förare. Han har nu 10 Grand Prix för att beställa en ny ratt till nästa säsong.

Och sammanfattningen:

För den andra F1-säsongen har Mick Schumacher tagit ett steg vid ratten i sin Haas. Vid 23 års ålder drömmer nu den tyske föraren om något större. Under tiden förblir tysken Haas förare. Han har nu 10 Grand Prix för att beställa en ny ratt till nästa säsong.

Leave a Comment

Your email address will not be published.