Monaco tar sig förbi PSV med en passning / C1 / 3:e preliminära omgången / Monaco-PSV (1-1) / SOFOOT.com

Monaco tar sig förbi PSV med en passning / C1 / 3:e preliminära omgången / Monaco-PSV (1-1) / SOFOOT.com

Skakad av PSV:s oväntade prestation före paus väntade AS Monaco till de sista tio minuterna med att göra oavgjort (1-1) och hålla sitt öde i sina händer i den tredje etappen av Ligue des Champions i tisdags. Även om den franska klubben till och med rörde stolpen sent i matchen, kommer Wissam Ben Yedders partners att behöva vara mer konsekventa på Philips Stadium nästa tisdag om de ska kunna se utslagningsstadierna.

Monaco 1-1 PSV

Men: Disasi (80e) för ASM // Veerman (39e) för boerna

Fördelen med sommarens förberedelsefas är att du har tid att prova på och upptäcka motståndarens små misstag. När det var dags att hitta PSV i den tredje omgången av Champions League märkte Philippe Clement och hans personal verkligen att holländarna inte var det mest organiserade laget att försvara från bollar. Sedan var monegaskerna särskilt insisterande på att oroa sig i detta skede av spelet Bönder, i den första etappen på tisdagen, och de belönades slutligen tio minuter efter ordinarie tid. Och tack och lov visade Monaco inte tillräckligt för att göra holländarna till en match, medan PSV bara behövde en chans att ta kontroll.

Monaco tar en straff, PSV en straff

Fiender i början, Monaco är väldigt bra i sina sneakers. ASM har gas, muskler och avund. Hela motsatsen till ett PSV i formaldehyd, som deras offensiva mittfältare Guus Til, oförmögen att lyckas med en enkel kontroll eller passning. De Bönder försök inte ens vara farlig förrän den söte mittfältaren Joey Veerman avslutar det kollektiva geniet. (0-1, 39e). Osynlig, sedan mördande PSV: Ruud van Nistelrooy är egentligen inte tränaren för det här laget för intet.

Om Monaco lättade upp till en stor grad efter sin heta start, behöll Philippe Clements män kontrollen över spelet, vilket destabiliserade den holländska sidan. En kombination av två frisparkar av Strawberry ASM gjorde PSV mycket bra i den 32:ae minut: Youssouf Fofana spottar en pinne som bryter Jordan Tezes hand inne i sin egen box, men domaren vrålar till Stade Louis-II genom att vägra döma en straffpunkt trots att han sett filmen.

Tack Disas

Bis upprepade det efter paus: Monaco sprack ur de tidiga blocken och missade en kvittering, bara för Takumi Minamino att hitta Walter Benítez. Men ex-Liverpool-mannen kan inte hitta ramen och samma scenario upprepar sig för ASM, som faller till den falska rytmen av ett PSV ledd av en oberoende Ibrahim Sangaré.

Men även om Monaco inte gjorde tillräckligt med intryck för att tvinga fram oavgjort i det aktuella spelet, skulle Rock som kom till kort hitta sin räddning. Axel Disasi, som ett resultat av ett regelbrott, avlöste därför ASM (1-1, 80e). Fortfarande i detta skede av spelet, funderar Youssouf Fofana till och med på att spränga monegaskens förråd, men inlägget går emot hans önskemål. I Nederländerna kommer det att bli nödvändigt att lägga på sig inches, nästa tisdag, för att drömma högre.

Monaco (4-2-3-1): Nübel – Vanderson, Disasi, Maripan, Jakobs – Matazo, Fofana – Golovin (76).eEmbolo), Volland (76eG. Martins), Minamino (68eDiatta) – Ben Yedder (81eDiop). Tränare: Philip Clement.

PSV (4-2-3-1): Benitez-Mwene (75eOppegård), Teze, biskop, Max (61eRamalho) – Veerman, Sangaré (77eVan Ginkel) – Saibari (75eX. Simons), Till (61eGutiérrez), Gakpo – L. De Jong. Tränare: Ruud van Nistelrooy.

Par Douglas de Graaf

Leave a Comment

Your email address will not be published.