Na In Woo berättar oförglömliga reaktioner på ‘Jinxed At First’, går med i ‘2 Days and 1 Night’ och mer

Efter att “Jinxed at First” slutade satte sig Na In Woo med SPOTV News för att diskutera dramat och gick med i “2 Days & 1 Night Season 4” som en vanlig skådespelare!

Den 4 augusti sändes KBS 2TV:s “Jinxed at First” sin seriefinal med en liten ökning i betyg. Baserat på en webbserie som heter “The Jinx’s Lover”, följer det fantasyromantiska dramat vad som händer när en stackars, missnöjd man snubblar över lyckans gudinna som han har gömt undan. chaebol familj. Na In Woo spelar den “framgångsrika” fiskhandlaren Gong Soo Kwang.

För “Jinxed at First” återförenades Na In Woo med producentregissören (PD) Yoon Sang Ho som han arbetade med på “River Where the Moon Rises”. Skådespelaren kommenterade, “PD sa att han vill göra ett fantastiskt drama. Så jag försökte göra Gong Soo Kwangs karaktär ljus och komisk. I komediscenerna ville jag presentera komikern Soo Kwang, och i de återstående scenerna ville jag ta ansvar och visa en seriös sida.”

Na In Woo förklarade att han fick heta svar från omgivningen för detta drama och sa: “Efter den första sändningen kontaktade många människor jag kände mig. Det mest minnesvärda svaret var min mosters. Min moster tittar alltid på mitt arbete. Efter att ha sett det här projektet sa min moster, “med tiden blir ditt skådespeleri djupare.” När jag hörde de orden tänkte jag att allt mitt hårda arbete var värt det.”

Han fortsatte, “Jag har till och med hört, ‘du är normal på’ Jinxed i början’, så varför är du så?” Detta är vad mina “2 dagar & 1 natt”-medlemmar sa. Det är så de ger mig uppmärksamhet. Om jag ska vara ärlig har mina medlemmar varit väldigt stöttande. Även om medlemmarna i ‘2 Days & 1 Night’ gjorde narr av mig mycket, stöttade de mig till slutet och tog väl hand om mitt skådespeleri, så jag är tacksam mot dem.”

På frågan om vilken typ av skådespelare han vill bli, svarade Na In Woo: “Det här kan förändras en dag, men mina tankar har varit desamma sedan min debut fram till nu. Jag vill bli en skådespelare med uppriktighet. Jag vill bli en skådespelare som resonerar med publiken och får dem att skratta och gråta. När jag var yngre såg jag ett drama en gång och blev riktigt rörd. När jag kände det bestämde jag mig för att jag måste bli skådespelare. Jag vill förmedla den känsla jag kände då till många andra.”

Efter att Kim Seon Ho lämnade “2 Days & 1 Night” i oktober förra året, gick Na In Woo med i rollistan som permanent medlem tidigare i år. I detta avseende kommenterade Na In Woo, “Jag var tvungen att fylla ett tomt utrymme så jag hade mycket att oroa mig för. Jag har tänkt mycket på, ‘Tänk om jag går och stör en redan välgjord show? Tänk om jag blir till besvär?”

Men han fortsatte: “Det fanns ingen press. Jag ville visa en bra och värdefull bild på ‘2 dagar och 1 natt’, min första varieté som permanent medlem.” Na In Woo fick sedan alla att skratta genom att avslöja att han fortfarande var nervös inför att filma “2 Days and 1 Night”.

Se “2 Days and 1 Night Season 4” med undertexter här!

Kolla nu

Källa (1) (2)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.