"När det regnar gör det ont": den här amerikanska tonåringens otroliga allergi

“När det regnar gör det ont”: den här amerikanska tonåringens otroliga allergi

spela in Facebook Abigail Beck

Det är en allergi som sätter Abigail Beck, en 15-årig amerikansk tonåring, på prov. Den unga damen lider av väteurtikaria, vilket betyder att hon reagerar våldsamt… på vatten!
Kan inte dricka vatten utan att kräkas – vilket får henne att välja energidrycker och andra juicer – tvingas hon återfukta med speciella piller, och hennes duschar är som att regna syra ner i kroppen.

Det är Daily Mail som avslöjar historien om Abigail Beck och som klargör att en person på 200 miljoner lider av samma sjukdom. På en daglig basis måste allt justeras för denna Arizona-bo. “Det tog lång tid att diagnostisera. det gick långsamt framåt och började bli värre med tiden. När det regnade gjorde det väldigt ont, det var som syra. Jag trodde det var normalt så jag frågade min mamma om hon tyckte att regnet var surt när det regnade och hon sa ” Nej, säger tonåringen till Daily Mail. Hon konsulterar nu en allergiker som guidar henne på hennes hälsoresa: “Jag har symtom som kan få mitt hjärta att stanna”också anförtrott.

Om Abigail Becks diagnos nu ställs är hennes skillnad fortfarande svår att gissa: Mina egna tårar orsakar en reaktion där mitt ansikte blir rött och bränner mycket. Jag gråter som en normal människa och har ont. Tårar är en av de värsta aspekterna av denna sjukdom för när du gråter bör dina tårar inte bränna din hud. Det styr mitt liv men jag vill inte det. Jag kräks om jag dricker vatten, bröstet gör väldigt ont och hjärtat börjar slå riktigt fort. (…) Jag har ingen aning om vad som kan hända, vilket skrämmer mig.” Det finns inget definitivt botemedel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.