Rainbow’s Go Woori för ett bröllop

Rainbow’s Go Woori knyter ihop säcken!

I juni i år bekräftades det att Go Woori har ett förhållande med en affärsman som är fem år äldre än henne.

Den 4 augusti meddelade hennes byrå Image 9 Comms att hon kommer att gifta sig med sin icke-kändis pojkvän i oktober.

Läs det officiella tillkännagivandet nedan:

Hej, det här är skådespelerskan Go Wooris byrå Image 9 Comms.

Go Woori kommer att gifta sig med sin pojkvän “A” den 3 oktober. Som vi tidigare avslöjat är den blivande brudgummen fem år äldre än henne och driver för närvarande ett privat företag.

De två, som träffades för ett år sedan genom en gemensam bekant, bekräftade sin tillgivenhet och starka förtroende genom att inleda ett seriöst förhållande. Under tiden de tillbringade med att dejta övertygade de sig själva om att de skulle vara beroende av varandra och vara partners för resten av livet.

De två tog nyligen farväl av sina föräldrar och hade ett detaljerat och seriöst samtal om sin framtid. Strax efter träffades familjerna och paret bestämde sig för att gifta sig med deras välsignelse och stöd.

Bröllopet kommer att äga rum någonstans i Seocho District. Det blir en liten ceremoni som hålls privat med endast ett 50-tal familjer och vänner. Vi ber om den generösa förståelsen från journalister och medietjänstemän.

Paret förbereder sig noga för saker som rör bröllopet, inklusive smekmånaden och det nya hemmet. Vi kommer att tillhandahålla all ny information så snart den är bekräftad.

Även efter bröllopet den 3 oktober kommer Go Woori att fortsätta att delta i projekt, som drama och filmer. HBO Max-dramat “The Mentalist”, som redan har filmats, kommer att släppas någon gång i år. För närvarande har hennes framträdanden i nya dramer och filmer redan bekräftats, och hon har börjat officiella förberedelser för filmning. Snart kommer du att mötas av projekt.

Image 9 Comms planerar att aktivt stödja Ga Wooris framtida skådespeleri och tv-aktiviteter och erbjuder stora lyckönskningar och välsignelser till paret när de börjar ett nytt kapitel i sina liv. Till sist vill vi tacka alla för deras intresse och stöd för henne.

Go Woori debuterade som medlem i Rainbow 2009, och gruppen har släppt många hits inklusive “A”, “Mach”, “To Me” och mer. Hon har också agerat i många olika program inklusive “Invincible Youth 2”, “Society Game 2”, “Follow Me 7” och många fler.

Go Woori har nyligen marknadsfört sig själv som skådespelerska, med huvudrollen i dramer som “Start Again”, “Love in Sorrow”, “True Beauty”, “Hello, Me!” “Musen” och “Mentalisten”.

Grattis till det lyckliga paret!

Kolla in “True Beauty” nedan!

Kolla nu

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.