Se: 2PM:s Taecyeon, Ha Seok Jin och Apinks Jung Eun Ji presenterar sina roller i skärmläsning för kommande Mystery Thriller

tvN gav en titt på skådespelarna i “Blind” (bokstavlig titel) vid deras första manusläsning!

“Blind” är en mystisk thriller som berättar om människor som har blivit offer orättvist för att de är vanliga och förövare som har blundat för den obehagliga sanningen. Berättelsen kretsar kring detektiver, domare, juridikstudenter och jurymedlemmar.

14:00:s Taecyeon presenterar sig som detektiv Ryu Sung Joon. Han berättar: “Sung Joon är en eldig detektiv. Som en detektiv som jagar en seriemördare är han en karaktär som rusar runt för att fånga brottslingar och förhindra de många mord och mysterier som dyker upp i dramat.”

Ha Seok Jin spelar Ryu Sung Joon Ryu Sung Hoons äldre bror, en geni domare. Skådespelaren beskriver karaktären genom att säga: “När de trasslar in sig i fallet med en seriemördare [with his brother], de utreder tillsammans för att försöka fånga brottslingen. då och då, [Ryu Sung Hoon] han blir misstänksam mot sin yngre bror och är i centrum för underhållande dramatik.”

Apinks Jung Eun Ji hälsar tittarna och presenterar sin karaktär Jo Eun Ki, en socialarbetare. Hon säger, “Till att börja med spelar Eun Ki den viktiga rollen som en medborgardomstol som fångar nyckelpunkterna i den och flitigt försöker lösa fallet.” Hon tillägger spännande, “Du kommer att ha kul med varje avsnitt.”

Även om detta var deras första möte avslutade skådespelarna och besättningen manuset med lätthet och anpassade sig snabbt till den nya miljön. Förutom relationen mellan Taecyeon, Ha Seok Jin och Jung Eun Ji, kommer det att bli mycket roligt att upptäcka kopplingarna mellan de som sitter i juryn i denna rättegång om medborgardeltagande.

Taecyeon valde mysterium som nyckelpunkten för “Blind” och förklarade: “Jag tror att det finns en charm i att fortsätta försöka ta reda på vem den verkliga boven är. Jag hoppas att tittarna kommer att fortsätta engagera sig i en mental kamp och försöka gissa vem som är skyldig.”

Ha Seok Jin fortsatte, “Med varje avsnitt tror jag att detta är ett charmprojekt att tillsammans utforska vem som till slut orsakade den här situationen.” Jung Eun Ji tillade, “Jag tror att många människor kommer att kunna titta med glädje och nyfikenhet. Jag tycker också att det här är ett bra projekt som får dig att tänka två gånger på budskapet i det.”

“Blind” spelar även Jung In Ki, Park Ji Bin, Jeon Jin Woo, Kim Bup Rae, Kim Ha Kyun, Jo Seung Yeon, Jo Kyung Sook och Choi Hong Il och har premiär den 16 september klockan 22:00: 40 per KST. . Kolla in teasern här och se manusläsningsvideon nedan!

Se Jung Eun Ji i “Lighten Up!” Nedan!

Kolla nu

Källa (1)


Hur får den här artikeln dig att känna?

Leave a Comment

Your email address will not be published.