Vad kommer att förändras för Proximus, Orange, Base och Voo kunder i augusti?

Vad kommer att förändras för Proximus, Orange, Base och Voo kunder i augusti?

Inga nya erbjudanden i sommar i Belgien, men några små förändringar som kan påverka ditt dagliga liv.

5G i Nordsjön med Orange

Operatören erbjuder nu full täckning av den belgiska kusten, från La Panne till Knokke. Orange har valt att fokusera sina ansträngningar på Nordsjön och distribuera sitt 5G-nät längs hela den belgiska kusten. Andra områden i landet täcks, särskilt i regionerna Gent och Antwerpen. För resten av länderna kommer det att vara nödvändigt att ha tålamod, särskilt för Bryssel, eftersom det finns en risk att bli serverad före 2023.

Massor av kampanjer på Base

Base har valt att fira denna möjlighet genom att erbjuda mycket attraktiva kampanjer i sommar. Upp till 25 % rabatt på hans prenumerationer, livet ut. Operatörens dyraste abonnemang, inklusive 70 GB data, faktureras med €29 per månad istället för €39 per månad. Bra deal. Främst för att grundläggande förmåner fortfarande gäller (som att rulla över oanvänd data till nästa månad).

Mer information och Game of Thrones-serien i Zuny de Voo-erbjudandet

Zunys Internet + Mobile-erbjudande, Voos “unga” varumärke, surfar nu 2GB mer per månad. En liten uppgradering som prenumeranter kommer att älska i sommar.

Mer intressant är att Zuny-affären kommer att inkludera exklusiv tillgång till serien Game of Thrones: House of the Dragon i sommar, som kommer att finnas tillgänglig från lanseringen i fransk dubbning på streamingplattformen Voo.

En kedja mindre i Proximus

Från och med måndagen den 1 augusti kommer Proximus-kunder inte längre att kunna komma åt kanalen eSports One, den engelskspråkiga kanalen som sänder de största e-sporttävlingarna och sänder tusentals timmars matcher varje år. eSports One var tillgängligt sedan 2020 och sände tusentals e-sporttävlingar i de största spelen varje år.

_
Följ Geeko på Facebook, YouTube och Instagram för att hålla dig uppdaterad med nyheter, tester och tips.

Leave a Comment

Your email address will not be published.