Vijay och Kamal bäst betalda skådespelare i Kollywood? När kommer Ajith och Rajini att utmana det? – Tamil News

Efter corona-viruspandemin genomgick hela filmbranschen en drastisk förändring, och biobesökarnas vanor förändrades också. Under de två och ett halvt åren eller mer av störningar i det normala livet hade konsumenterna tillgång inte bara till Hollywood-biografer och webbserier utan även till världsbiografer i handflatan och hemma.

Den tamilska filmindustrin har också förändrats som aldrig förr och idag krävs det mycket för att en film ska lyckas i biljettkassan, inte ens närvaron av en topphjälte garanterar framgång.

Det har dock varit superstjärnan Rajinikanth som har dragit publik till teatrar under de senaste 45 åren. Till och med hans kritikerrosade filmer som “Darbar” och “Lingaa” sades vara lönsamma för producenterna. Han förblev utan tvekan den bäst betalda skådespelaren i Indien under lång tid, men det förändrades med de oöverträffade framgångarna med “Baahubali” och “Baahulabli 2”. Nu har Prabhaas stigit till den högsta befälslönen som sägs vara över etthundrafemtio rupier.

Kollywood har sett en strid på toppen mellan Rajini, Vijay och Ajith under de senaste åren. Vijay sägs nu vara före i loppet eftersom han fick 120 crore Rs för ‘Varisa’ och 130 crore Rs för sin kommande ‘Thalapathy 67’. Obekräftade rapporter säger att Rajini å andra sidan fick 118 miljoner för ‘Annaathe’ men på grund av kritiskt och kommersiellt misslyckande med filmen har han nu fått 80 miljoner för ‘Jailer’. Ajith Kumar som gav en rad hits som “Veeram” till “Valimai” andas dem i nacken och får över hundra crores.

Samtidigt har Kamal Haasan, den mest hyllade skådespelaren på subkontinenten, aldrig varit med i den kommersiella kapplöpningen eftersom många av hans filmer, förutom ‘Panchathanthiram’, ‘Dasavatharam’ och ‘Vishwaroopam’, har fått ett kommersiellt inflytande under det nya millenniet. Ulaganayagan har dock vunnit loppet som en mörk häst eftersom hans comebackfilm “Vikram” sägs ha samlat in rupier tvåhundra crores lokalt och femhundra crores totalt.

Källor säger att Kamal nu har fastställt sin lön till 130 crores och om “Indian 2” i regi av Shankar gör lika bra eller mer än “Vikram”, kommer han att öka den ytterligare. Så i det aktuella scenariot är Vijay och Kamal de bäst betalda skådespelarna på tamilsk film. Men Ajith och Rajini fans lovar att detta kommer att ändras när ‘AK 61’ och ‘Jailer’ släpps och de två karismatiska stjärnorna kommer att locka de högsta lönerna för ‘AK 62’ och ‘Thalaivar 170’

Leave a Comment

Your email address will not be published.